Slut med lange køer

Hurtig og velskænket fadøl til Danmark

Vi har vist alle prøvet at stå i lange køer for at få skænket en fadøl. Det kan være ganske frustrerende, særligt når det er en en kort pause til en koncert eller kamp, man spilder i en kø.

Vi synes, at serveringsbranchen skal forandres. Ikke fordi det er en dårlig branche, men fordi der er kommet nye teknologier, som betyder hurtigere og bedre betjening. Vi opfordrer til, at udskænkningstederne tør at bryde vanerne og prøve noget nyt.

Bottoms Up har gået sin sejrsgang mange steder i verden. Vi er stolte over at have fået retten til at distribuere dette fantastiske system i Danmark.

 

Tiden er kommet til forandring

Tiden er kommet til forandring – vi ved det tager tid, men hvis ikke vi kommer i gang så sker der aldrig noget. Vi er klar over at vi i Danmark har et system hvor mange af fadølssystemerne leveres af bryggerierne. Så hjælp os med at hjælpe dig til, at betjene dine kunder bedre og hurtigere, således at du sælger flere øl, opnår mindre spild og forbedrer dine kunders tilfredshed. Det er det vi kalder et win-win og det er den mission som vi har med Bottoms Up Danmark – Hurtig velskænket fadøl til det danske folk!

Ring nu
Find os