OrderX

Med OrderX kan vi digitalisere hele processen når kunden bestiller, betaler og henter sin vare. OrderX registrerer nemlig ordren, betalingsmetoden og udskænkningsprocessen på en måde, der ikke er set før.

Features

Med Bottoms Up fjerner vi den lange kø til øludskænkningen og minimerer den kø, der opstår, når drikkevarerne skal bestilles og betales. OrderX optimerer handlen.  OrderX og Bottoms Up møder nemlig dine kunder via smartphonen. Kunderne kan nemlig bestille via appen, uanset hvor de befinder sig. For eksempel kan en kunde til en fodboldkamp, bestille og betale en øl lige før pausen begynder. Til pausen går kunden så direkte til baren og får sin øl med det samme.

OrderX kan nemt integreres i de apps, som kunden allerede har installeret i sin Smart Phone, OrderX er for eksempel integreret med Mobile Pay.

 

 

Menukort

Opsætning af eget menukort med dit sortiment af for eksempel øl, vin og vand.

Ordrebehandling

Dine medarbejdere kan modtage og behandle ordrer direkte på deres telefon eller tablet.

Pre-ordering

Modtag både ordren og betalingen.

Online betaling

Integration med MobilePay gør det nemt for dine kunder. Kunderne får automatisk besked, når ordren kan hentes.

Statistik

Få et detaljeret overblik over det samlede salg eller salg per medarbejder.

Dispenser integration

OrderX kan integreres med Buttoms Up Dispensers. Det betyder, at kunden kan bestille og betale og selv skænke sin fadøl i en fuld self-service proces.

Fordele

For dig der elsker øl

Nu kan du nemt og sikkert bestille øl på din mobiltelefon uden at stå i kø. Du åbner appen, bestiller øl og trykker betal. Nu kan du hente din øl helt uden ventetid nogen steder.

For dig der sælger øl

Modtag ordre og betaling fra dine kunder på samme tid. Server øllet på få sekunder ved at bruge Bottoms Up. Imens har du hænderne fri, og du har tid til at se dine kunder i øjnene og tale med dem.

For dig der brygger øl

Systemet registrerer præcist, hvor meget øl der er udskænket og hvor meget øl, der er tilbage. Vi kan sende bestilling ind i så god tid, at du kan planlægge din rute for udlevering af øl. Det sparer dig tid og penge.

Ring nu
Find os